CNC BEWERKING

FREESWERK

Na 10 jaar werken met onze handen en stationaire machines, verwelkomen wij binnenkort onze CNC-bewerkingsmachine. CNC staat voor computer gestuurde besturing van machines. Hiermee kunnen we uw idee of concept zeer gedetailleerd uitvoeren vanaf een 2D- of 3Dtekening. Naast het frezen van producten kunnen we deze ook direct afwerken in onze eigen meubelspuiterij. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de producten die van de CNC af komen geheel afgewerkt te leveren.

OVER ONZE MACHINE

De Biesse Rover A1542 CNC-bewerkingsmachine met balkentafel staat garant voor maximale stabiliteit en nauwkeurigheid voor frees-, boor- en zaagwerkzaamheden. De machine heeft een werkveld van 4140×1560 mm. De 5-assige motor met 360 graden rotatie op zowel de verticale als horizontale as maakt het bewerken van complexe vormen mogelijk.

MATERIALEN DIE WIJ OP DIT MOMENT VERWERKEN

Massief hout (tot 200mm dik) Gefineerd plaatmateriaal HDPE
HPL MDF Multiplex
Bamboe Trespa PIR
Acrylaat

Staat het materiaal dat u wilt laten bewerken hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

WAT KUNNEN WIJ PRODUCEREN?

Onze machine is veelzijdig inzetbaar, in 2D en 3D. Hierdoor kunnen wij zeer uiteenlopende producten frezen, zoals interieuronderdelen, speciale ronde profielen, logo’s, trappen, mallen voor de botenbouw en nog veel meer. Seriematig of eenmalig werk, het is beide geen probleem voor ons.

VRAGEN OVER CNC?

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee. Hiervoor kunt u ons bereiken op 0227 54 01 08 of een mail sturen naar info@tomvangijzel.nl