OVER ONS

OVER ONS

Tom van Gijzel Interieurs is een dynamisch meubel- en interieurbedrijf in Medemblik. We werken aan projecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers verspreid over heel Nederland, waarvan veel in en rondom Amsterdam.
Ons werk is gericht op high-end interieurs voor onder andere architecten en interieurontwerpers. Het is niet voor niets dat wij perfectie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

En natuurlijk werken we ook graag direct voor particuliere opdrachtgevers.
De projecten zijn zeer uiteenlopend van aard: van complete (stijl-)interieurs tot een enkel badkamermeubel. In kantoren, woonhuizen, maar ook in boten en jachten.

Naast de meubelmakerij met vele vakmensen en 2 van de meest geavanceerde CNC-robots beschikken wij over een eigen metaalbewerkingsafdeling en een meubelspuiterij.

Geïnspireerd bij het zien van ons werk? Heeft u een interieurbouwer met eigen meubelmakers en metaalbewerker nodig in de regio Amsterdam of in de rest van Nederland? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden van uw droominterieur voor huis, kantoor, winkel, restaurant etc.

Wij werken met passie. En met de best mogelijke service.